Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS2 lemezolvasási probléma (? )

PS2 lemezolvasási probléma (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül fél éve vettem megy softmodolt slim PS2-t. Eddig hibátlanul működött. A napokban kiírtam a Gran Turismo 3-at. Elsőre nem volt semmi baj, viszont később feltűnt, mintha sokáig töltene, kb. 2-3 percet az intro előtt. A játékkal még akkor sem volt baj. Az utolsó 2 indtításnál már 5-6 percet kellet várni, mire bejött az intro, de még mindig működött. Ma viszont a 6 perc várakozás után az autóválasztó menüben a PS elkezdett furcsa hangokat adni, majd lefagyott. Ezután megpróbáltam egy másik általam írt játékkal (Driver 3), ott is mintha többet töltött volna, mint amennyit szokott, majd fél perc után ugyanazok a hangok, és megint lefagyott. Majd a GTA: Vice City Stories-szal (szintén én írtam) próbálkoztam, ott nem volt semmi baj. Aztán betettem újra a Gran Turismo 3-at, és azt írta ki, hogy: "Unable to read disc". A lemezek nem koszosak, nem karcosak, és rendes tokban vannak tárolva, nem papírtokban. Az segítene a problémán, ha házilag megtisztítanám az olvasófejet alkohollal és fültisztítóval?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. okt. 26. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy már nem aktuális,de szerintem a tisztítás nem sokat segít elöregedett a fej az a baja persze azért megpróbálhatod megtisztítani,vagy ha van eredeti játékod,dvd-filmed megnézni azt viszi-e.
2014. dec. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!