Mi baja lehet az iPademnek?

Figyelt kérdés

Van egy 16 GB-os iPad Mini Retinam, es az a problemam, hogy a napokban eszrevettem, hogy folyamatosan fogy a tarhelye. IOS 8 van rajta, szoval elvileg kell lennie 11.5 GB szabadon felhasznalhato helynek, es egyik nap eszrevettem, hogy ebbol maradt 990 MB, ugy, hogy volt rajta kb 10-12 alkalmazas (ilyen Facebook, Tumblr, stb szintuek, tehat nem ilyen tobb gigas dolgok) es 150-200 kep. Csinaltam rajta egy gyari visszaallitasokat, kitorolt mindent (amugy sem voltak rajta fontos adatok), aztan letoltottem az eddig hasznalt alkalmazasok nagy reszet, illetve 20 kep van most rajta, es most van 7.8 GB tarhely, viszont kb 1-2 oraja meg 8.2 volt, es azota nem toltottem le semmit. Virusos tudtommal csak akkor lehet, ha jailbreakelve van, de az enyem nincs.

Mi lehet a baja?

2014. okt. 24. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Lehet vírusos jailbreak nélkül is, bár szinte semmi esély, hogy ez a probléma.

Szerintem csatlakoztasd géphez, és iTunesban nézd meg, hogy mi foglalja a helyet, és mi az ami nő folyamatosan. De ezt megteheted egyébként a készüléken is, a beállítások, használat menüben.

A legvalószínűbb talán az, hogy egy alkalmazás folyamatosan tárol le adatokat, (például a facebook). Bár normál esetben ez nem szokott ennyire nagy adatmennyiség lenni.

2014. okt. 25. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom! 😊
2014. okt. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!