5.1 fejhallgató help! Hogyan kell ezt használni?
Tehát adott egy Zalman 5.1 fejhallgató. A csatlakozói 3 db mezei jack.
Adott a desktop média player. Mezei, csatlakozók: scart, RCA 3x, HDMI, USB.
Adott az LCD TV, mezei, csatlakozók: antenna koax, scart, HDMI, RCA 3x, és van 1 db jack, ami sima stereo fejhallgató kimenet.
Mit kezdjek az 5.1-es fejhallgatóval?
Csak a headphones out-ba dughatom, de az sima stereo, semmi értelme, az 5.1-es meg se szólal így.
Igen. Jó reggelt! Örülök, hogy végre valaki rájött, hogy semmi értelme az 5.1-es fejhallgatónak. Soha nem is volt, már amikor megszületett, parasztvakításnak készült, elvégre 2 füled van, és ha ráraksz 2 centire bármit, nem lesz tőle irányhallásod, maximum a placebo-hatás, hogy ha 5.1-es, akkor biztos jobbnak kell lennie. Hát nem.
Használd szereóban!
magamat tudom idézni.
nem lehet stereoban használni.
Csak a headphones out-ba dughatom, de az sima stereo, semmi értelme, az 5.1-es meg se szólal így.
nem rontottam el semmit.
időközben előkapartam az user manualt.
a kimenet hibátlan, az 5.1-es hibátlan. egyszerűen 3 db jack kontakt kell hozzá (F,R,C), 1 db nem elég. stereoban nem működik.
szóval én a világon semmit se rontottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!