PSVita vélemények?
Előny:
- Hordozható
+ Kis módolással psp/ps1 játékokat viszi
Hátrányok:
- Kevés játék
- Drága játékok
- Drága a vita is
40e körül van újonnan a vita... annyiért már használtan ps3-at kapsz amire jóval jobb/több játék van
Drágának nem mondanám, csak azért, mert egy PS3, ami már 8 éves kapható annyiért, sőt, abból is csak a használt verzió, az nem jelent semmit.
40 nekem drága főleg úgy hogy a játékok amik jönnek rá 6-9e
(Jah + használt slim ps3 szal annak nem lesz semmi baja)
Személy szerint nekem is drága, de attól még teljesen korrekt a PS Vita ára, csak épp nem nekünk van beárazva.
Viszont maga a gép mellé még kell egy memóriakártya, egy tok sem árt, és így már tényleg elég drága, ez +10 ezret hozzácsap, ha nem többet.
Olcsóbb PS Vita alternatíva a PS TV, aki nem tudja mi az, egy kis doboz amit rákötsz a TV-re, és PS Vita játékokkal játszhatsz vele (illetve egy-két más dolgot is tud, pláne ha van mellé PS4, de főleg PS Vita játékok futtatására találta ki a Sony). Hátránya, hogy kell mellé egy joystick, hisz azt nem adnak hozzá, amit külön megvenni 10+ ezerért elég sok, ha már amúgy is van egy PS3 vagy PS4 joystick úgy viszont 30k-ért elég jó árban van. Az más kérdés, hogy a PS Vita játékok otthon tv-re rákötve szerintem nem nagyszámok, a legtöbb játék Vita-ra inkább arra jó, hogy amíg úton vagy ellegyél, de nem olyan nagyon hardcore címek, hogy tv kelljen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!