PSVita vélemények?

Figyelt kérdés
néztem a vitát és egész megtetszett a játékok is bejöttek, a kérdésem h mennyire ajánljátok ? a későbbiekben tervezem, hogy beszerzek egy ps4et is, de egyenlőre csak egy psvitanyi pénzt tudnék játékra áldozni.

2014. okt. 22. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Előny:

- Hordozható

+ Kis módolással psp/ps1 játékokat viszi

Hátrányok:

- Kevés játék

- Drága játékok

- Drága a vita is

40e körül van újonnan a vita... annyiért már használtan ps3-at kapsz amire jóval jobb/több játék van

2014. okt. 23. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Drágának nem mondanám, csak azért, mert egy PS3, ami már 8 éves kapható annyiért, sőt, abból is csak a használt verzió, az nem jelent semmit.

2014. okt. 23. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:

40 nekem drága főleg úgy hogy a játékok amik jönnek rá 6-9e

(Jah + használt slim ps3 szal annak nem lesz semmi baja)

2014. okt. 23. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Személy szerint nekem is drága, de attól még teljesen korrekt a PS Vita ára, csak épp nem nekünk van beárazva.

Viszont maga a gép mellé még kell egy memóriakártya, egy tok sem árt, és így már tényleg elég drága, ez +10 ezret hozzácsap, ha nem többet.

Olcsóbb PS Vita alternatíva a PS TV, aki nem tudja mi az, egy kis doboz amit rákötsz a TV-re, és PS Vita játékokkal játszhatsz vele (illetve egy-két más dolgot is tud, pláne ha van mellé PS4, de főleg PS Vita játékok futtatására találta ki a Sony). Hátránya, hogy kell mellé egy joystick, hisz azt nem adnak hozzá, amit külön megvenni 10+ ezerért elég sok, ha már amúgy is van egy PS3 vagy PS4 joystick úgy viszont 30k-ért elég jó árban van. Az más kérdés, hogy a PS Vita játékok otthon tv-re rákötve szerintem nem nagyszámok, a legtöbb játék Vita-ra inkább arra jó, hogy amíg úton vagy ellegyél, de nem olyan nagyon hardcore címek, hogy tv kelljen hozzá.

2014. okt. 23. 14:43
 5/5 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy ha PS Vitát akarsz, akkor inkább, használt, de jó állapotú Vita 1000es szériából szerezz be egyet!Igaz, nem bírja az aksija addig mint az újabb(nekem 2004es van) de OLED kijelzője van és lényegesen gyorsabb, mit az újabbak! Én nagyon meg bántam, hogy nem használt ezres szériát vettem!
2014. dec. 5. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!