Orion HS 501 Bolero - vélemények?
Figyelt kérdés
Érdemes ma még ezt a típusú hangsugárzót beszerezni? Milyen a zenei minősége a mostani termékekhez képest?
20-25 ezer forintért láttam néhány szépnek mondott eladó példányt és külsőre is nagyon tetszik.
Ha érdemes gondolkodni ebben, hozzá milyen stereo erősítővel lenne érdemes elindulni a HiFi világába?
Jó lenne összesen 60ezer forinton belül maradni, de pluszmínusz 10ezer még beleférhet.
Zenében mindenevő vagyok, de azért inkább a rock mint a mai tüctüc lenne többet hallgatva rajta.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
2014. okt. 16. 11:13
1/4 cernageza válasza:
Tapasztalataim szerint érzéketlenek, és nagyon nagyok. (tornaterembe persze megfelel).Ha már Orion, akkor hs-280! Kulturáltabb méret, szebb hang.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy értve érzéketlen?
2014. okt. 17. 19:16
3/4 cernageza válasza:
kis hangerőn hallgatva egyszerűen"döglött" hangja van, a hs-280 klasszisokkal jobb (véleményem szerint.) Érdemes utánaolvasgatni, sok hifi-fórum foglalkozik még ezekkel.
4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már keresgélni róla, de eddig inkább jókat olvastam az 501-ről, köszönöm a Te tapasztalataid. Muszáj lesz meghallgatnom először, ha találok egyet :-)
2014. okt. 21. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!