PS4 vagy XBOXONE?
Szia!
Nekem van tapasztalatom mindkettővel.
Tavaly decemberben vettem PS4-et, amit nagyon megbántam. A kontrollere nekem kényelmetlen volt - de persze lehet, hogy pl neked kényelmes lenne -, a Playstation Network állandóan laggolt meg ledobált, amit a mai napig nem javítottak.
Márciusban eladtam és vettem egy Xbox One-t, amit a mai napig rendszeresen használok (napi 4-8 órát). Az Xbox One-nak egy picivel gyengébb a hardvere, ezért néhány játék nem 1080p-ben hane kicsit alacsonyabb felbontáson fut. A kontroller szerintem sokkal jobb mint a PS4-é. Mióta megvettem egyszer sem dobott le az Xbox Live. Xbox One-ra jobb exklúzívok vannak szerintem, pl Forza 5, Forza Horizon 2, Halo MMC, Sunset Overdrive, hirtelen ennyi jut most eszembe. Van az Xbox One-ra egy EA Access nevű alkalmazás, aminek az a lényege, hogy havi 1000 Ft-ért vagy évi 6000 Ft-ért veszel előfizetést, és tudsz játszani az EA-s játékokkal, pl. Battlefield 4, Need for Speed Rivals, FIFA, Madden, stb. és nem kell megvenni a játékot 15-20 ezerért. Meg van csomó alkalmazás Xbox One-ra. Szerintem sokkal jobb, mint a PS4. Csak ajánlani tudom. :D
Én tiszteletben tartom előző hozzászóló véleményét, de szerintem meg a PS4 jobb. Mindkettőt kipróbáltam NEKEM a kontroller sokkal kényelmesebb volt a PS4-nek(de ahogy előző is írta ki kell próbálni neked melyik a jobb). PS4 hardvere jobb és a havi díj konstrukció is jobb szerintem (havi 2 'ingyen' játék ameddig előfizető vagy+rengeteg kedvezmény). Én az exclusive-ok miatt döntöttem mivel a PS4 kap csak a Naughty Dog-tól játékot és a No Mans Sky is lehet hogy exclusive lesz.
PS+ bevezetése óta a Sony sok címet exclusive/time exlusive-ra megvesz ami megint vagy érint téged vagy nem...
Én a helyedben megnézném melyik ismerősömnek/barátomnak mi van, melyik az az 5 játék ami exlusive és nagyon játszanék velük és kipróbálnám minkét készüléket boltban. És ezek alapján döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!