Mit lenne érdemesebb megvenni PS3/Xbox360/PS4/XboxOne/GamerPC?
Sokat számít, milyen játékokkal játszol. Ha FPS rajongó vagy stratégia rajongó vagy, akkor PC, jobbak a multik, jobb az irányítás.
Ha sport, verekedős, autós, stb. játékokkal játszol, simán konzol. Az xbox kontrollere a legkényelmesebb, amit valaha kézbe vettem, ps viszont blue-ray lejátszó is, a te döntésed, mit szeretnél.
A PC költségesebb, viszont nem kötelező minden játékot megvenni (illegális, de mindenki ezt csinálja sajnos), főleg, ha magadnak szeretsz lövöldözős játékot játszani, ez ey örök vita, kinek mi éri meg a legjobban.
Nekem PC van, de tekkenezni vettem egy xboxot is:D
Számold bele, hogy a PS4-hez minden játékot meg kell venned, ami átlag 10 000ft/játék.
Pc-re letöltöd, ha csak a single player mode érdekel, aztán ha van fajin multija, akkor megveszed steamen vagy valahol akcióban 3000-ért.
Pc-re az eredeti játékok beszerzése is sokkal olcsóbb, több játékkal tudsz játszani és az elavulás sem annyira drasztikus, egy középkategóriás gép kb 1.5-2 évig simán jó, megfelelő alkatrészek összeválogatásával nem kell 100 000-eket költeni rá, hogy versenyképes maradjon.
Nem azt mondom, hogy ne vegyél PS4-et, csak az érv nem állja meg a helyét, amit felhoztál mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!