Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lenne érdemesebb megvenni...

Mit lenne érdemesebb megvenni PS3/Xbox360/PS4/XboxOne/GamerPC?

Figyelt kérdés
döntés előtt állok mert már kellene újítanom.. konzolom még sosemvolt vagyis volt egyszer 2 hétre kb egy ps2-m de eddig mindig pc-n játszottam. De azt ugye mindig újítgatni kellett mert mindig egyre magasabb gépigényű játékok jelentek meg. Most venni szeretnék valamit ami tovább ki fog tartani. Megveszem és pár évig úgy 3-4 évig minimum vinni fogja az újabb játékokat. És nekelljen rajta újítanom semmit (ha a hibásodásokat nem vesszük figyelembe). Értem hogy milyen ez hogy PS3 vagy PS4 amikor a PS4 egyértelműen jobb de úgy kérdezem hogy érdemes-e még venni ps3-at vagy xbox360-at kibír-e még tartani 3-4 évig.
2013. szept. 3. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
PC-t nem érdemes venni, a gatyád is rámegy a tuningolásra. Vegyél egy konzolt, és minden menni fog rajta, amit kiadnak rá. Még pár évig adnak ki játékokat X360 és PS3-ra is, akár azt is vehetsz. Nagyon sok jó játék van rájuk. Ha újabb generáiós konzol kell, akkor Xbox One vagy PS4. Nagy különbség nem lesz köztük az exkluzívokon kívül, mindegy, melyiket veszed.
2013. szept. 4. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokat számít, milyen játékokkal játszol. Ha FPS rajongó vagy stratégia rajongó vagy, akkor PC, jobbak a multik, jobb az irányítás.

Ha sport, verekedős, autós, stb. játékokkal játszol, simán konzol. Az xbox kontrollere a legkényelmesebb, amit valaha kézbe vettem, ps viszont blue-ray lejátszó is, a te döntésed, mit szeretnél.

A PC költségesebb, viszont nem kötelező minden játékot megvenni (illegális, de mindenki ezt csinálja sajnos), főleg, ha magadnak szeretsz lövöldözős játékot játszani, ez ey örök vita, kinek mi éri meg a legjobban.

Nekem PC van, de tekkenezni vettem egy xboxot is:D

2013. szept. 4. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk PS4 vagy Gamer PC-t vegyek.. Árban a PS4 olcsóbb lessz mint a PC igaz? és úgy nagyából annyi ideig is fogja vinni az újabb játékokat. Akkor szerintem PC-t kilövöm ha ez igaz.
2013. szept. 4. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Számold bele, hogy a PS4-hez minden játékot meg kell venned, ami átlag 10 000ft/játék.

Pc-re letöltöd, ha csak a single player mode érdekel, aztán ha van fajin multija, akkor megveszed steamen vagy valahol akcióban 3000-ért.

Pc-re az eredeti játékok beszerzése is sokkal olcsóbb, több játékkal tudsz játszani és az elavulás sem annyira drasztikus, egy középkategóriás gép kb 1.5-2 évig simán jó, megfelelő alkatrészek összeválogatásával nem kell 100 000-eket költeni rá, hogy versenyképes maradjon.

Nem azt mondom, hogy ne vegyél PS4-et, csak az érv nem állja meg a helyét, amit felhoztál mellette.

2013. szept. 4. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) pont erre voltam kíváncsi hogy jó ez az érvem vagy sem.
2013. szept. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!