Choby kérdése:
Udv, az Imperial Glory nevu jatek folyton kirak, mi lehet az oka? Bovebben lenn.
Figyelt kérdés
Udv, Valaki aki jartas a szamitogepes jatekokban, ahhoz szolnek inkabb. Aki ismeri az Imperial Gloryt, esetleg meg jatszodt vele, az meg jobb lenne :D tehat ezelott mar nyomtam vele, akkor az ncorerol toltott jatekkal, ott is az volt a baj, hogy egy ido utan mindig ugyanott ott, ugyan annal a resznel kidobott, valami hibat irt ki mar nem emlekszem pontosan, de mindig. Akarmelyik orszaggal voltam mindig ha kesobb, ha elobb de kidobott s onnantol nem engedte h tovabb menjek csak addig. Most a piratebayrol szedtem le egyet, ez csak siman kidob. Akar betoltesnek, akar jatek menet kozbe, vagy epp harc kozbe, megfagy s szia vera. Valaki valami otletet, tanacsot tudna adni mitol cseszhet ki velem? A gepigeny tuti megvan, maxon fut minden, arra is gondoltam h nem e ez a baj. Minden segitseget meghallgatok.2014. okt. 20. 21:51
1/6 anonim válasza:
Megvasarolt jatekkal probaltad mar? Annal is kidob?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajna ez nem megvasarolt
2014. okt. 20. 23:13
3/6 anonim válasza:
Valami 5 dollarert lattam egy oldalon,egy masikon 10-ert, annyit nem er meg neked, hogy egy olyan jatekkal jatssz, amit szeretsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Megerne persze, de egy hogy nem is tudtam rola hogy meg adnak ki, vagy lehet kapni, ketto meg mi a garancia arra h akkor nem fog kidobni ?
2014. okt. 21. 18:52
5/6 anonim válasza:
Nyilvan 100%-os garancia, hogy akkor nem lehetnek bugok, az nincs, de van kihez fordulj a problemaddal, ugyanis fizettel valamiert, ami nem ugy mukodik ahogy kellene.
6/6 A kérdező kommentje:
S honnan lehetne ezeket leszedni ?
2014. okt. 21. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!