Haldoklik a videokartya? Bovebben lent!

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom hogy mikor jatszok(cube worldot probaltam meg ki csak mostanaban)kekhalalozik lefagy szetesik a kep, az irasok megtornek meghal a gep es csikok jonnek a hejebe!

Ezt 10percenkent csinalja!

Vidi nezesnel is 20 perces vidibol 2 kekhalal volt

De ha uresjaratban van akk nincs semmi baja!(eleg erdekes)

Amugy a kartya amd radeon hd4550:2010 ben vettem,szoval mar nincs gari sajnos!

Csak azt szeretnem megtudni hogy a vga a hibas ezek a tunetek alapjan?vagy sem?

LEIROM A GEPEM ADATAIT HATHA SEGIT:

AMD athlon 64x2 5000+

3gb ddr2 ramok (kingston, kesobb bovitem)

Asrock N68C-FX

AMD radeon hd 4550 128mb ddr3

win7 64bit (nem a win a hibas 3 fajta telepitocdvel probaltam mert azt hittem a windows a hibas)

160gb sata2 merevlemez(kesobb ezt is bovitem)

Yakumo haz

KERLEK TITEKET VALASZOLJATOK ,NEM AKAROM VALAMMI MAST IS TONKRETEGYEN A VGA HA AZ A HIBAS

(hejesirasi hibakert bocs telorol irok)

Aki valaszol megye a zolt pacsi

2013. júl. 11. 16:08
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
tönkretenni nem hiszem, hogy tönkretenne mást , de ha van ismerősöd, akkor megkérheted, hogy szedjétek ki a gépéből és nézzétek meg, hogy avval jó e. ha igen akkor a vga a hibás. annyira nem vágom a témát , táp milyen?
2013. júl. 11. 16:15
 2/48 pinkpancser ***** válasza:
Passzív 4550-nél találkoztam már BGA hibával. Újramelegítés után kapott egy ventilátort, azóta megy. Illetve mád AMD-nél találkoztam olyannal, hogy 4-5 drivert próbáltak ki rajta (egymás után telepítve)és jött a kék halál. Egymásra telepítve nem működött rendesen, viszont uninstall után rendesen feltelepítve mindegyikkel ment.
2013. júl. 11. 17:05
 3/48 A kérdező kommentje:

tapom 500watttos nem tudom mert az alaplapba van egy integralt vidi kari es azzal probaltam kb 20 percet es nem volt semmi baja!

Azert csak 20 percet mert borzasztoan szaggatott!

De baja annak nem volt!

Es nem passziv huteses vanem rendesen ventis!

Amugy a problema kb 2 hete van

Regebben is neha kekhalalozott de nem nagyon erdekelt mert max 1 honapban 1 szer volt ijen de mos?

10-20 percenkent

2013. júl. 11. 18:37
 4/48 anonim ***** válasza:
próbálj egy windows reinstall-t . ha azután is, közben csinálja , akkor vga csere
2013. júl. 11. 18:38
 5/48 A kérdező kommentje:
amugy jatek kozben neztem es 60 (max 68)memoria is 55-60 egy par ora cube world utan
2013. júl. 11. 18:38
 6/48 A kérdező kommentje:
mar telepitettem 3 szor
2013. júl. 11. 18:41
 7/48 A kérdező kommentje:

de biztos az a baj?

Mert potyara megvenni es megis kekhalal az nem lenne tul jo!

Amugy alaplapot par hnapja csereltem szoval az se lehet xar nem?

2013. júl. 11. 18:42
 8/48 A kérdező kommentje:
De most ahogy itt scrollozok eszrevettem azt is hogy lassan tolti be ojan mint a ps vitanal be van toltve az aoldal de nincs megjelenitve mert tul gyorsan scorlloztam regen ijen nem volt
2013. júl. 11. 18:44
 9/48 anonim ***** válasza:
figyelj azt a videókártyát amúgyis ideje lenne lecserélni mert nagyon szutyok,szóval sokat nem veszthetsz ...
2013. júl. 11. 18:45
 10/48 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem tul jo de viszon 800x600 ba minden megy ultran!

Es eleg huseges volt

Amugy gigabyte a kartya

2013. júl. 11. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!