XBOX 360, vagy Playstation 3?
Sziasztok!
Nézegettem mindkettő konzolt, volt alkalmam mindkettőn játszani, de csak 1-1 játékkal. Kicsit utánanéztem mindkettőnek, de viszont nem tudtam dönteni.
Szóval, igazából arra lennék kíváncsi hogy nektek milyen konzolotok van, mik a pozitív és negatív tapasztalataitok, esetleg ha próbáltátok mindkettőt melyikkel voltatok jobban megelégedve?
9999 kérdés van az oldalon... miért olyan rohadt nehéz a kereső használata? -_-
--------------------
Ha már itt vagyok:
Nézd meg az exkluzív felhozatalt... xbox nak van kb 5 ps3 nak arakat...
Xbox multi fizetős, ps3-on ingyenes...
Ps3 viszi a bluray-t
Olyan 2012-ig xboxon szebbek voltak a multiplatform játékok mára már egyforma...
Playstation 3!!
Próbáltam mind a kettőt, igaz hogy az xBoxnak jobb a kontrollerje de viszont a ps3 viszi a mezőnyt mindenbe szinte kivéve kontroller
ps3:blue-ray
sose fagy le
több exluzive
olcsóbb
dualshock 3 kontroller
akksis kontroller
szebb
komfortosabb
többen szeretik
strapabíróbb
jobb operációs rendszer
egyszerre több monitort/tv-t is lehet rá kötni
sony telefonokkal kompatibilis
jobb a multiplayer játékélmény
jobb a gyártó(SONY)
és most is arról internetezek :DDD
"Playstation 3!!
Próbáltam mind a kettőt, igaz hogy az xBoxnak jobb a kontrollerje de viszont a ps3 viszi a mezőnyt mindenbe szinte kivéve kontroller
ps3:blue-ray- hú azt' akkor mi van?
sose fagy le -de az is fagyott már le
több exluzive
olcsóbb Ja nem (egy árba vannak de a box olcsóbb 1-2 ezerrel)
dualshock 3 kontroller -????ez miért jelent előnyt?
akksis kontroller - boxhoz is van
szebb - személy szerint nem tetszik
komfortosabb - mi komfortos rajta
többen szeretik - hát őőő
strapabíróbb - a boxom 5 éves a haveromnak meg első szériás az pedig 8 éves
jobb operációs rendszer - ez elég szubjektív nekem ez sem jön be a ps3-mon
egyszerre több monitort/tv-t is lehet rá kötni
sony telefonokkal kompatibilis - a box meg mindennel ami windows alapú XD
jobb a multiplayer játékélmény - ha jó neked hogy elég sokszor le dobál akkor igen
jobb a gyártó(SONY) - ezen húztam fel magam ember milliók használnak windows-zos cuccokat miért lenne jobb gyártó a microsoft-nál? mellesleg nem is ugyanazokat a cuccokat gyártják
és most is arról internetezek :DDD"- ezt barátom a boxon is lehet csinálni.
ezzel nem azt mondom , hogy nem jön be a ps3 sőt tetszik , de a box jobban
Kérdező : igaz hogy a box-on a netért fizetni kell de nem dobál le(itt amit fizetsz azzal jársz jól) de havonta kapsz 2 ingyen játékot (ps-nél Psn[ezért fizetni kell] itt is kapsz 2 játékot.).
Ne érts félre többségében igazat adok neked, hogy béna érveket hozott fel.... de 1-2 háát XD
"ps3:blue-ray- hú azt' akkor mi van? "
Hát akkor az van, hogy tud bluray filmet lejáccani, szal ha minőség b*zi az illető nem kell vennie bluray legjáccót melléje
"többen szeretik - hát őőő "
[link] e szerint igen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!