Érdemes még Xbox 360-at vagy PlayStation 3-at venni?
Az előző (7.) konzolgenerációból és annak játékaiból kimaradtam, így erősen gondolkodok egy Xbox 360 E 250 GB vagy egy PlayStation 3 SuperSlim 500 GB beszerzésén?
Szerintetek melyiket érdemes megvenni és miért?
Konzolt az exklúzívok miatt érdemes venni!
Halo,Forza,Alan Wake vagy Heavy Rain, Beyond, Uncharted, The Last of us Goda of War?
Nekem van mindkettő, szerintem a Ps3 jobb gép, bár ez szubjektív. Bluray lejátszó van benne így HD filmek nézésére is kiválóan alkalmas! Mire végig nyomod az exklúzívokat, lemegy az új gépek ára:)
Hát mindkét gépre vannak jó exkluzívok amik tetszenek.
Xboxnak jobban tetszik a kontrollere, és állítólag nagyon jó az Xbox Live, bár fizetős. Mondjuk "csak" 10 ezer forint, de hát könyörögöm egy játék kerül annyiba.
"kontrollere, és állítólag nagyon jó "
Nem csak állgolat biztos, bár a ps címei tényleg jobbak.
Nekem van mind 2.
1# Alan Wake nem exkluzív van pc-re is...
Játékokat elvileg még 2016 gyártanak ps3 ra, utána sztem kezdődik a "csak fifa" időszak...
Ps3-on a multi ingyenes, de érdemes venni hozzá 1évre 15e körül psn+ az ingyen játékok miatt (bár ezeket csak addig használhatod amíg él az előfizetésed [szal letelik 1 év nem indulnak addig amíg úja nem fizetsz 15ezret] bár ezért egy rakat játékot kapsz
Magyarán bérled a játékokat a PSN-ről évi 15 ezerért.
A Live évente 10.000 és havonta 2 játékot kapsz ami örökre a tiéd marad(26-75%-os leárazások folyamatosan a Live-on).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!