Milyen fényképeződ van?
Figyelt kérdés
És szereted? Volt vele már probléma?2010. jan. 23. 10:54
12/22 anonim válasza:
ez most komoly??????? mindeki megengedheti magának hogy vegyen?
nekem még sosem volt
20/l
13/22 anonim válasza:
Nekem egy Sony Ericsson C901-em... :) És szeretem... :)
14/22 anonim válasza:
Agfa dc733i...ócó,jól felszerelt..nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve.
15/22 anonim válasza:
SAMSUNK NV 100 HD.
nagyon drága volt, viszont nagyon megérte. a 14,7 MP nagyon jól működik, az akksival sincs probléma drága de jó befektetés hosszú távra
16/22 anonim válasza:
pentax optio m 60 és nem vt vele még bajom
17/22 anonim válasza:
Jelenleg egy Sony DSC-S650. Csak egy kis kompakt zsebgép, de szerintem a maga kategóriájában elég jó, én szeretem. :)
Ha minden jól megy, ma vesszük meg az új gépemet, egy Fujifilm FinePix S1600-at. :D
18/22 anonim válasza:
Fujfilm Finepix A820 szeretem, szép képeket csinál és még soha nem volt vele gondom:))
19/22 anonim válasza:
Nikon coolpix s3000
valami komolyabbat szeretnék, elég szar képeket csinál
20/22 anonim válasza:
Nikon Coolpix L120 és egyszerűen imádom. 21x-es optikai zoomja van, jó minőségűek a képek, egyedül a szépia effektet nem találom, pedig a gyorsismertető szerint van. :D Nem volt még vele probléma, bár alig 3 hete van meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!