Crunch blackmaxx mxb 1000 Erősítőröl kérnék véleményt, jó erősítő?

Figyelt kérdés
crunch blackmaxx mxb 1000 18 e ft árulják használtan ezt az erősítőt,érdekelne hozzáértő ember véleménye,nekem egy 600/1200 w 4 ohmos mélyládához lenne. nem hangnyomásra akarok járni, hanem csak szimplán szépet és nagyot szoljon. Erősítőröl minden megtalálható, belsejéröl is van kép, Akinek voltmár kezeközt, vagy hallota már, vagy ért hozzá, Crunch márkáról is jöhetnek a vélemények. megkérném irja le véleményét. köszönöm.

2014. okt. 9. 09:39
 1/5 Osynho ***** válasza:

4 ohmon nem valami combos az a 275W. Ezek az erősítők akkor jók, ha min 2ohmra tudod kötni őket.

Milyen nyomó az, milyen ládában?

2014. okt. 9. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Szóval 2 ohmos mély hangszóróval lenne kihasználva igazán az erősítő? Az a baj hogy sose láttam hallotam 2 ohmos mélyet, nem is nagyon vagyok tisztába vele,számomraa4 ohmos mélyek voltak mindig is:) iylen hogy 2x 4ohm megstb nem nagyon láttam,nem is ismerem őket. 2 ohmos mélyládák elég húzósak nem? Mármint árban?
2014. okt. 12. 19:11
 3/5 Osynho ***** válasza:

Vagy 2db 4 ohmos hangszórót, vagy egy 2x4ohmos, dupla tekercses nyomót kell párhuzamba kötni, ahhoz, hogy 2 ohmon terheld az erősítőt. Árban változó. Vannak nagyon drága 4 ohmos példányok is, nem impedancia függvénye a piaci érték.

Milyen nyomód van? 4 ohmos hangszóróhoz egy erősebb 2 csatornás is megfelelő. Én egy Rodek 2180i-t vadászok majd. Olcsón jó, erős.

2014. okt. 13. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Crunch erősítőt szeretnék, mert crunch oválok vannak hátul és az első két ajtómba is crunch hangszórók vannak. a mély pedig egy Régebbi tipusú Fat boy Crunch USA ds 12. a nagy membrános álítólag 600 w rms. de van többféle, van 300 asba is de annak kissebb a membránja és annak a szélére nincs felütve a müanyagra a fatboy embléma..Elég szépen szol a mély, nem a gyári ládájába van már. Ha már crunch van, akkor legyen minden Crunch:) Monoblokkot ajánloták, azért is néztem ezt. nah meg Crunch ez is. Arra meg nincs keret hogy az egészet kicseréljem, szóval ebből kel kihozni a legjobbat:) vagyis szeretném.
2014. okt. 13. 19:22
 5/5 Osynho ***** válasza:

Én nem értem ezt a logikát, de a te hifid. :) Megveheted ezt is, csak én keveslem ezt a teljesítményt egy 600W-os nyomóhoz.

Ha mindenképpen crunch, akkor [link]

Rendesebb monoblock:

[link]

2014. okt. 13. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!