Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen táblagépet érné meg venni?

Milyen táblagépet érné meg venni?

Figyelt kérdés

Leginkább csak filmezni szeretnék rajta, meg netezni, tehát szeretném ha jó gyors lenne és nem fagyna le és az aksi sokáig bírná. Samsungot semmiképpen nem szeretnék venni. Az iPad tetszik eddig a legjobban, de nem tudom megéri-e.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2014. okt. 6. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem most dps titan van ezt a válszt is arroól irom :) szeretem mert gyors dea billentyűzet nem működik mingid tökéletesen. Olyan 20×10 cm körül van nem valami nagy de én tök szeretem, és szerintem az ára is megéri (20ezer Ft)
2014. okt. 6. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem Navon-om volt ami hasonló a dps-hez, de nekem nagyon nem jött be. Hamar lemerült, és nagyon lassú volt. Ezért vmi jobb fajtát szeretnék venni, azt se bánom ha egy kicsit többet kell rá költenem.
2014. okt. 7. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:
iPad mindenképpen. Nem fogsz benne csalódni.
2014. okt. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!