Ki tudja megmondani nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Van már elég rég óta egy DPS Dream 7-es tabletem.Régen használtam,de tényleg.
Most újból beüzemeltem,és tudni illik hogy azért nem használtam mert vettem egy telefont,és őszintén,a tab elég lassúcska volt.Most ugye újból használnám,és meg akarok mindent tenni annak érdekében hogy minnél használhatóbb és élvezhetőbb legyen.Olvastam valami Concord rom-ról és sokan írták hogy amikor azt feltették,stabilabb és gyorsabb,valamint érzékenyebb lett a dream 7-esük.Sajnos nem tudom pontosan mi ez a concord rom,hogy kell feltenni,mire jó stb.Ebben kellene segítenetek! Előre is köszi!
2014. okt. 5. 18:50
1/1 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtetten hogy 4.1.1-es android van rajta.
2014. okt. 5. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!