Ki tudja megmondani, hogy mitől kapcsol be magától a tv készülék?

Figyelt kérdés

ez egy régi képcsöves szines televízíó (ALIEN) márkájú.

Kikapcsolom a tv-ét mikor semmi értelmes nincs a tv-ben és kb. 5perc múlva bekapcsól magától.

??????

2013. máj. 1. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Scarton kapcsolódik hozzá mediabox? Nekem a régi thomson tv csinálta UPC-s mediaboxxal. Teljesen random bekapcsolt tőle. Főleg éjszaka volt zavaró. Azóta másik tv van, nem csinálja. De addig mindig áramtalanítottam a tv-t. (nem távirányítóval, hanem a gombbal kapcsoltam ki)
2013. máj. 1. 09:54
 2/2 A kérdező kommentje:

nincs csatlakoztattva scart csati, nem használok médiaboxot, sima tető antennát használok, és én is áramtalanitom teljesen mindig a tv-t, a kábelét kihuzom a hoszabítóból, az a biztos.

Után olvasgattam , valami elektronikai hiba lehet, vagy pl táp feszültségnél is lehet valami, vagy bármi ilyesmi, na de mind1.:) áramtalanitom mindig teljesen azt annyi.

2013. máj. 1. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!