Call of duty 2 játékot szeretném jáccani ugy h tugygak beszélni a barátommal. Van webcamom és mikrofonisvan rajta de nm müködik. Micsinajjak? Az X fire programmal lehet hangcsevejt inditani de nm müködik. Mit kell beallitani?
TeamSpeak 2 vagy már 3
www.goteamspeak.com
Mit kellene beállítani??
Az eszed ba+ te nyelvtant nem tanultál?
tiszta égő
ha már a helyesírásnál tartunk:
3. válaszoló:
a mondat végére csak egy kérdőjelet teszünk
"Az eszed ba+ te nyelvtant nem tanultál?"-ba valahol kifelejtettél egy vesszőt mert ez így nem értelmes
"tiszta égő"-né a mondat eleje nagybetű és a végén mondatvégi írásjelet helyezünk
5. válaszoló:
Sztem értelmetlen szó, tanuld meg helyesen leírni xDDDD
akik a helyesírást moderálták:
senki sem írt semmit, esetleg gépelni lehet ide, és tudtommal nyelvtanórákon nem tanítanak gépelni, meg amúgy ha játék közben vagy és alig van 5 sec.-ed a gépeléshez, akkor nem rövidíts te sem, nagybetűvel kezd, pontot a végére, olvasd végig hogy makulátlan legyen, és vesszen kárba pl. 1 órád miatta :D
Kérdezőnek:
tényleg sokat írtál rosszul, és a géped nem szar, de a ram az átlagos ( nekem is ennyi van ), vinyóddal szart sem érsz ( mert nincs sok haszna játék közben ), a procid meg attol függ hogy hány magos ( ha 1 akkor sz_r, ha 2 akkor jó )
de nem a gépeddel van itt a baj szerintem
Mindenkinek: tudom hogy most nagy volt a pofám a helyesírással kapcsolatban hogy kioktatok embereket hogy kis és nagybetű és én meg nem használom, de nem is szoktam lecseszni senkit a helyesírása miatt, mert én is vétek hibákat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!