Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kössek rá monitorra Xbox...

Fkris kérdése:

Hogy kössek rá monitorra Xbox 360 at?

Figyelt kérdés

A monitorom kb 2 hónapos és rá szeretném kötni(Samsung SyncMaster 2233)Azt hallottam hogy venni kell külön videókarit és arra kell rádugni a HDMI-t.A rákötéssel mennyit költök a gépre,ha kell venni vmit( kivéve HDMI kábel)

Bocsi a kérdés összetettségéért de nem tudtam jobban megfogalmazni.

2010. jan. 22. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:

A monitorban nincs HDMI bemenet?

Mert ha van, akkor egyszerűen bedugod.

2 hónapos az elég új, és 2 hónapja már elég nagy divat volt a hd, szóval szerintem kell lennie.

2010. jan. 22. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem tom h mien a HDMI bemenet,de h érdekel,akkor tok képet küldeni a monitorom hátuljáról.
2010. jan. 22. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy nézem, ezen a monitoron nincs HDMI bemenet. Annyit tehetsz, hogy ha HDMI-s kábelt kaptál az Xboxhoz és a TV-den sincs HDMI bement, akkor veszel egy kompozit kábelt (teszvesz, vatera kb. 3000 HUF), és úgy dugod rá a TV-re. Nincs lehetőség úgy rákötni sima PC monitorra, hogy nincs rajta HDMI. Ezért használom én az LCD TV-met monitornak is. Így mindenre jó. Direkt így vettem.

Itt egy kép a hdmi bemenetről az XBOX-on, ugyanilyennek kell lennie a monitoron is. Az alsó kisebb (8 szögű )csatlakozó a HDMI bemenet.

2010. jan. 22. 15:29
 4/7 Hintalow ***** válasza:

Szerintem itt képzavar lesz. A kérdezőnek egy számítógép monitora van, azon nem nagyon fog hdmi csatlakozót találni, csak d-subot, vagy dvi-t. Hdmi kimenet TÉVÉKEN van, így például az újabb, hdmi csati videókártyákat össze lehet kötni az úh hd, full hd tévékkel a maximális képminőség érdekében.

Röviden, konzolokat általában (így az x-box 360-at is) nem számítógép monitoron való üzemelésre találják ki, így ha az x-boxon nincs más, csak hdmi kimenet, akkor az a lehetőség maradt, hogy kerítesz vagy egy hdmi-vga, vagy egy hdmi-dvi átalakítót, és azzal megoldod.

2010. jan. 22. 15:33
 5/7 Hintalow ***** válasza:

Utolsó vagyok: megelőztek:)

de átalakítóval továbbra is megoldható.

2010. jan. 22. 15:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendben,köszönöm a válaszokat:D

Így már nem olyan ijesztő h venem kell 14 ért vidikarit amin van HDMI

2010. jan. 22. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Xboxot garantáltan rá tudod kötni hdmi - dvi átalakítós kábellel ezt próbáltuk, és tuti jó, a gép és a monitor közé pedig dvi - dvi kábel kell. (amit szoktak mellékelni a monitorhoz) ha nem ilyen a videokártyád akkor átalakító kell a monitorhoz dvi - vga és úgy össze lehet kötni a géppel.
2010. jan. 25. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!