Famousboy kérdése:
HDMI to DVI átalakítónál mire kell figyelni? (Xbox 360 menne monitorra)
Figyelt kérdés
Van egy 10 m-es HDMI kábelem, amivel össze szeretném kötni az Xbox 360-amat egy Samsung SyncMaster 931BW monitorral (1440x900 felbontása van és ez a HDMI kábel támogatja), de a monitor még HD korszak előtti, ezért nincs rajta HDMI bemenet, viszont van sima kék monitor és DVI bemenet. A DVI bemenet mellé ez van írva: DVI IN (HDCP). A monitoron van Source mód, tehát tudom váltani majd a képet PC és Xbox 360 között.
Ezt az átalakítót néztem ki, 990 Ft + posta. Szerintetek jó lesz hozzá és egyáltalán megéri ennyiért?
Esetleg van valahol olcsóbban?
Hangot hogyan fogom tudni megoldani? Monironak nincs beépített hangfala és máshova hangot nem tudok kivezetni.
2010. nov. 14. 09:49
2/2 A kérdező kommentje:
TV-re már rávan, csak rá akartam monitorra is.
2010. nov. 15. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!