Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen basszus gitárt vegyek?

Milyen basszus gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok,ebbe a témába nagyon kezdő vagyok.A gitárt ilyen Guns N' Roses vagy AC DC zenékre szeretném használni,azzaz olyan kéne ami 6 húros és nagyon olcsó.Tudom hogy lehet ciki,de ha jól tudom akkor egy basszus gitárhoz kell egy hangdoboz féleség is nem? A troll válaszokat mellőzétek,pls mert kezdő vagyok ebbe a témába.

2014. okt. 4. 14:37
1 2
 11/17 wolfy233T válasza:
Kezdesnek jol johet egy fender squire straocaster ami 50-60 korul mozog mondjuk nekem affinity series-es volt. De ha jol bansz vele egy eleten at elkiser. Meg egy kis ala 28 watt-os fender erosito. Vagy roland. (hangdoboz...)
2014. okt. 5. 23:23
 12/17 A kérdező kommentje:
És az ad ac/dc hangzást? Meg Guns N Roses féle hangzást?
2014. okt. 6. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Olyasmihez SG/LP kell, de teljesen kezdőként igazából nagy jelentősége, úgy sem lesz ACDC hangzásod.
2014. okt. 6. 20:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Ő és mi az a LS?
2014. okt. 6. 20:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Azzaz az SG/LP akartam írni.Elnézést.
2014. okt. 6. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Olyan gitárok amit Angus és Slash használ.
2014. okt. 6. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Gibson SG és Gibson Les Paul

Keress rá a Google-ben és meglátod.

2014. okt. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!