Milyen basszus gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,ebbe a témába nagyon kezdő vagyok.A gitárt ilyen Guns N' Roses vagy AC DC zenékre szeretném használni,azzaz olyan kéne ami 6 húros és nagyon olcsó.Tudom hogy lehet ciki,de ha jól tudom akkor egy basszus gitárhoz kell egy hangdoboz féleség is nem? A troll válaszokat mellőzétek,pls mert kezdő vagyok ebbe a témába.2014. okt. 4. 14:37
1/17 anonim válasza:
Van némi sötétség a témában valóban.
Mit is szeretnél te most valójában?
Gitározni vagy basszusgitározni?
2/17 A kérdező kommentje:
Ha jobban átgondolom basszus gitározni szeretnék ahogy pl: angus young,vagy slash.De nem olyan szinten.
2014. okt. 4. 15:12
3/17 anonim válasza:
Se Angus se Slash nem basszusgitározott.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor milyen gitáron játszottak?
2014. okt. 4. 16:16
5/17 anonim válasza:
Elektromos gitáron. Mondhatjuk szólógitárnak is.
6/17 A kérdező kommentje:
És tudnál nekem ajánlani egy olcsót?
2014. okt. 4. 17:04
7/17 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, előbb olvasgass utána kicsit az alapoknak, a neten van bőven információ. vagy menj el egy hangszerboltba és kérdezgesd meg ott, mi micsoda, kérd meg, mutassák meg, hogy működik.
Utána ha már tudod, mit akarsz, gyere vissza és akkor már lehet valami ajánlani, így semmi értelme.
8/17 anonim válasza:
Mi számít neked olcsónak?
40 ezer alatt nem vennék gitárt, egy normális "hangdoboz" is legalább egy 20-as, tehát olyan 60-tól érdemes gondolkozni a dologban.
9/17 A kérdező kommentje:
És kb mi kell egy elektromos gitárhoz? Gondolom maga a gitár meg egy hangodboz? xd
2014. okt. 4. 17:16
10/17 anonim válasza:
Hangdoboz alatt nyilván az erősítőt érted.
Igen, erősítő kell, kábel, hangoló.
Az olyan erősítőt, ahol a hangszóró és az erősítőáramkör egy ládába van építve, kombónak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!