Vettem egy 120Gb-os CFW-s PS3 Slimet. Olyan megoldás van hogy a PC-mel összekötöm cross link kábellel és valamiféle FTP kapcsolatban vagy más megosztással úgy játsszak ps3-on hogy nem másolgatok mindig minden játékot a 120 GB-ra?
Nem nagyon vagyok otthon a CFW világában és az angol nem az erősségem.
4.55-ös Rogero/Multiman van rajta. Ezek a legjobbak? Nekem van egy PSN-es profilom már. Ezzel ha bejelentkezek wifiről nem lesz gond? Mennyire mehet a multiplayer mennyi esélye van a bannak vagy valami más alternatíva? Hogy ezt hogyan is tudom megoldani. Esetleg valami gyorstalpaló magyar oldal linkjét szívesen fogadom!
Van ftp igen, multimant ha bekapcsolod lent bal oldalon általában ki is írja az ftp címet.
Legutolsó rogero azt hiszem talán 4.60 (de ez nem eredeti rogero hanem ez egyik fórumtársa adta ki) DE 4.55 is tökéletesen megy minden ha jönne nagyobb szoftvert igénylő játék multiman átírja
Ami esetleg jobb ftp (én így tapasztaltam bár többen esküsznek a multimanra) Blackbox
Netre ne menj főleg 4.55 ha nincs sproofolva (ugye mostani ofw 4.65)
Itt le van írva minden csak regisztrálni kell
Sproof az, hogy 4.55 szoftver helyett 4.65 öst lásson a gép
Ban-ból 2 fajta van:
1. Acc ban lazán létrehozol másikat azt folyt köv
2. Gép ban...itt használthatod továbbra is a géped de ha online-ra csak akkor mehetsz ha id cserélgeted [de ez sem leány álom]
Én azt mondom ha cfw-kell akkor ne netezz
Kétféle megoldás van játékokra:
1. Belső hdd-re másolni
2. külső hdd-re másolni
több nincs... 120gb "elég" mivel legtöbb játék 5-10-15gb között mozog (kivételek exkluzívok amik bőven nagyobbak)
Ha nem akarsz egyszerre 999 játékot akkor elég
De mondom legtöbb ilyen dolg az oldalon is le van írva
x:/Games/BLUS30246 vagy Gamez/BLUS30246 mappát kell csinálni
Valahogy így kéne kinéznie, de én még mindig azt mondom inkább belső hddre tedd XD
--------
Spoofot most én sem találtam meg... kérdezz rá a chatben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!