Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan tudom megállapítani...

Honnan tudom megállapítani hogy milyen szériás PS3-am van? Hány GB? Úgy kaptam kábelek meg minden nélkül. Esetleg eladni mennyiért lehetne így?

Figyelt kérdés
mamámnak az egyik ismerőse költözött el az utcájukból és minden elektronika cuccot odaadtak nekik, kábel nélkül van, de nincs is ps 3 játékom szóval kipróbálni sem tudnám, küldök képet ha gondolod.. pontosan milyen a termékszáma vagy ilyesmi nem tudom.. bekapcsolni bekapcsol mert ha rákötöm a tápkábel(pc-hez ami van azzal próbáltam) akkor világít a piros led.

2014. okt. 2. 06:43
 1/10 anonim válasza:
Kösd rá tv-re és kiderül, vagy írj egy privit segítek.
2014. okt. 2. 06:55
 2/10 A kérdező kommentje:
HDMI kábellel rákötöttem de nem észleli a Tv..
2014. okt. 2. 07:01
 3/10 Tengor ***** válasza:
15-öt adok érte így látatlanba.
2014. okt. 2. 07:18
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Megfordítod a gépet és kell lennie, egy cech-xxxxx számnak az alapján meg lehet mondani

[link]

2014. okt. 2. 15:31
 5/10 TaKy99 ***** válasza:

Ha nem megy a HDMI, valószínűleg analógon van. kapcsold ki (led piros) majd nyomd meg a bekapcsoló gombot és tartsd nyomva amíg kettőt csippan. Ezzel alaphelyzetbe állítod a videó kimenetét, és lesz jel a HDMI-n is.

Ha a száma CECH 2xxx vagy 3xxx akkor slim ha 4xxx akkor superslim. Ezek használt ára 40e + kiegészítők. Ha CECH betű akkor FAT, azok 30e körül mennek.

Persze ha rendben működik.

2014. okt. 3. 07:12
 6/10 A kérdező kommentje:
ja de mégis, bekapcsolom, zöld, csipog meg még vmi kisebb hangja van kb 2 mp-ig aztán visszaáll pirosra. van még egy gomb, akkor felvillan vmi sárga is.... akkor most hogyan ?
2014. okt. 4. 00:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor sárgaledes a gép...Tehát fat verizó

Javítása kb 10ezer de a hiba bármikor újra előjöhet

2014. okt. 4. 01:21
 8/10 A kérdező kommentje:
de mi a hibája? Mennyiért tudnám eladni?
2014. okt. 4. 01:28
 9/10 anonim ***** válasza:

újra kell pasztázni

Hát ps3 fat működő 1joy 1 játék +kábelek érhet 25-30ezret használtan...

Ha csak a gép van és az is rossz az kb érhet 10-15ezret

(már ha valaki megveszi)

2014. okt. 4. 17:44
 10/10 TaKy99 ***** válasza:

A gond ott kezdődik, hogy a sárgaled hiba ugyan javítható, de nagy valószínűséggel 2-24 hónapon belül visszatér a hiba(attól függően milyen módszerrel lett javítva).

így újabb 10 ezres javítási költéség van kilátásban záros határidőn belül.

Tehát nem érdemes FAT PS3-at venni, főleg, ha tudottan sárgaledes volt. (Gerinctelenség is ilyet rásózni valakire. Ha tudod és nem mondod el. (Persze sokan csinálják)

Alkatrésznek (persze ha egyáltalán működnek) max adnék érte 5e-et (BR, HDD)

többet semmiképp.

2014. okt. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!