Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-BOOK olvasó. Milyet, mennyiért?

Vidékibringás kérdése:

E-BOOK olvasó. Milyet, mennyiért?

Figyelt kérdés

Már millióféle könyvolvaso létezik, és rengeteg véleményt olvastam róluk...mindenkinek más a zsánere...

Nekem egy közepes árkategoriásra lenne szükségem.

-világitás

-bővithető tárhely

-felbontás se legyen azért nagyon alacsony

-és ami még tényező lenne és egyben kérdés is:

Bizonyos oldalakrol letöltött könyvek ( nem fizetős ) ugyanugy felmásolhatók ezekre az eszközökre gond nélkül ? Vagy van amire esetleg nem lehetséges ? Vagy manipulálni, megtörni kell hozzá az op rendszerét ?

Mit válasszak, mit érné meg ?

#e-book #e-book olvasó #elektronikus könyv olvasó
2014. szept. 19. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Habár a Kindle Paperwhite 2 memóriája nem bővíthető(nem is értem miért akarnád bővíteni), én azt ajánlom. Nekem is van, pazar kis Ebook olvasó
2014. szept. 19. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, veszel valami egyszerűt.

Részben mert manapság már minden tud mindent, részben mert 2 év alatt minden elavul. Vagy mégsem :)

Vegyél vmi olcsót.

Pl aliexpress.com-ról.

Hihetetlen olcsók. Ha majd szénné olvastad, vegyél mást.

Neked is tudnod kell, az olvasás nem a papír kérdése.

Vegyél valamit, és a tartalommal foglalkozz, ne a technikával.

2014. szept. 19. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam először, rendeltem egy csoda samsung memóriakártáyt (2e forint 64gb), és kb 10 perc alatt tönkrement. Inkább vegyél minőségit, igaz, hogy a nevet fizeted meg, de a "név" vállalja, hogy ha valami baj van akkor javítja
2014. szept. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!