Nagyon szeretem az érdekes elektronikus kütyüket, milyen elektronikus dolgokat tudnátok nekem ajánlani amit megvehetnék? (18 vagyok)
Vannak például ilyen tollak amivel fotózni lehet, kis érintőképernyős PAD amivel zenéket lehet csinálni és mixelni, bluetooth-os objektív okostelefonhoz minden féle érdekes tárgy amit tudtok, írjátok le kérlek.
A válaszokat pontozom :) előre kösz mindenkitől a választ.
Hova fejlődne a világ, ha a pénz mellé ész és fantázia is társulna?! Komolyan, félelmetes lenne.
Egy e-book olvasót javasolnék megvásárlásra és pár jó regényt hozzá, hogy fejlődjön a fantáziád!
#3, én csak azokat akik apuci pénzét / összecsalt pénzüket költik.
Aki a saját becsületesen megszerzettet keresetüket költik, azokat csak irigylem és mellette ostorozom magam, hogy ha anno jobban figyelek, akkor most én is költhetném...
Nem lehetetlen, de annál kacagtatóbb, hogy semmi elkézelésed sincs, de a nyáron megkeresett pénzed azért égeti a markod. És még a pénz elveréséhez is segítséget kérsz, "mert én nem találtam semmi oldalt" :))
Vegyél egy biciglit, az többet ér akármelyik elektromos tökpörkölőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!