A 3D-s HDMI kábel mennyiben más, mint a sima HDMI kábel?
Figyelt kérdés
Hamarosan fogok venni egy 3D-s TV-t, de nem tudom, hogy a 3D-s HMDI kábel kell hozzá vagy bármelyik megteszi.
Ezt a kettőt néztem:
Egy másik kérdésem is lenne:
Ha van egy olcsóbb mediaplayer-em, azon is fognak menni a 3D filmek?
Előre is köszönöm!
2014. szept. 27. 19:48
1/4 anonim válasza:
Semennyiben csak rámondják.
Ha lejátssza az mkv-t és a tv 3d-s igen.
2/4 Koplárovics Béci válasza:
Annyi, hogy a 3D-hez kell a HDMI 1.4. Az egyik gyártó ki is emeli, hogy 3D, és ezt az eDigital is átveszi, a másik meg nem. A 3D lejátszási képesség meg attól függ, hogy eleve tudja-e az eszköz. Tipp: a tévéd (ha új) többet fog tudni, mint a media playered.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor veszek ebből az akciósból.
2014. szept. 27. 19:55
4/4 A kérdező kommentje:
"Tipp: a tévéd (ha új) többet fog tudni, mint a media playered."
Köszönöm neked is a választ! Igazából azért akarom megtartani a régi mediaplayer-t, mert van benne egy 1 TB-os HDD tele cuccal. Remélem fogja vinni a 3D-t is, bár gondolom abban nincs semmi spéci, csak ahogy néztem két kép jön egyszerre megosztva.
2014. szept. 27. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!