PC-men csak VGA kimenet van, TV-n csak HDMI. (Nincs VGA) Milyen módon tudom összekötni őket online filmnézéshez? Milyen kábel, átalakító kell?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 17:55
1/7 anonim válasza:
Linkeld a Tv pontos nevét , és a videokártyádat, megnézném azért én is milyen csatik vannak még rajta
2/7 anonim válasza:
találtam a neten egy adaptert viszont nem tudom 53 eurót megér e neked? [link]
3/7 A kérdező kommentje:
A TV neve:LG 42PN45OB
A videókártyám hol tudom megnézni? A gépem egy régi COMPAQ d51s típus.
2014. szept. 19. 18:25
4/7 anonim válasza:
Hát figyelj én azt ajánlom, hogy ha nagyon akarsz vegyél hozzá egy adaptert, bár a számítógép nem ér annyit, más ötletem nincs, mivel a VGA egy analóg jelet ad, a HDMI pedig digitálisat, tehát az analóg jelet valamivel át kell alakítani hogy működjék. A tv-n megnéztem és csak 1db HDMI bemenet van ahogy említetted , a számítógépen meg csak vga, tehát ez az egy megoldás van, hogy megveszed drágán az átalakítód, és imádkozol hogy nem nyúvad ki a gépbe az integrált videokártya, vagy továbbra is nézed monitoron a filmeket. :(
5/7 anonim válasza:
Ha a tv-n lenne egy S video (rca) kimenet, ahhoz kb egy ezresért tudnál venni átalakító kábelt és elvileg működne,de nem lenne valami szép kép a 42 colos tévén az 1024 x 768es felbontás
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
2014. szept. 19. 19:14
7/7 anonim válasza:
Sokkal olcsóbb venni egy olcsó videokártyát, amin van HDMI vagy DVI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!