Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv digitális hang erősítőn?

Greyma kérdése:

Tv digitális hang erősítőn?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy ha koaxiálisan akarom a full hd led tv-m hangját egy Sony erősítőre kötni akkor nagyon visszhangzik és ez vajon miért lehet?

Próbáltam analog (fejhallgató kimeneten) rákötni de úgy meg az erősítő búg nagy hangerőn meg recseg is eléggé nagyobb hangerőn.. A számítógépem is rá van kötve de az nem búg és nem recseg, teljesen tisztán szól.

Ha valakinek van ötlete kérem írjon.

2014. szept. 17. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen Tv.
2014. szept. 17. 19:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Blaupunkt B42A139TCS 42" (106cm) 3D Full HD LED TV
2014. szept. 17. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem látok a leírásban kimenetet erősítőre,csak hangfalra.
2014. szept. 18. 08:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Van a tv-n egy koax kimenet, oda van írva, hogy audio out és az erősítőn is van egy ugyan ilyen coax bemenet teljesen külön dvd felirattal és van melletted az opt jelölésű bemenet is ami a tv-n külön nincs.
2014. szept. 18. 16:04
 5/10 Osynho ***** válasza:
Milyen kábellel kötötted össze?
2014. szept. 18. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
A csatlakozót nézve azt hittem egy sima RCA kábel elég lesz hozzá, más kell?
2014. szept. 18. 20:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Na egy olyan megoldás sikerült, hogy egyszerre a tv-n a fejhallgató csatiból a tv/sat-ba vezetve az erősítőn és a 'dvd' felíratnál lévő coax-ba a sima rca kábellel együtt tökéletesen szól most. Egy hozzáértő megmondaná ez miért így van és a dvd felíratúnak mi köze a tv/sat csatihoz? Most ha átváltom az erősítőt dvd-re akkor visszhangos, tv/sat-on kíváló (kivéve ha az erősítőt nagyon felhangosítom, mert a fejhallgató kimenet valamiért búg egy picit és gondolom a búgást is felerősíti) de ha kihúzom így a coax-ból akkor rettentő búgásba kezd. Egy hozzáértő segíthetne, hogy legközelebb tudjam mit hogyan kell csinálni és miért. Köszönöm :)
2014. szept. 18. 20:55
 8/10 Osynho ***** válasza:
Nem, nem rca kábel kell hozzá, hanem digitális koax. Még szép, hogy nem működik rendesen.
2014. szept. 18. 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:
De most miért jó, mikor minden bele van dugva?
2014. szept. 18. 21:50
 10/10 Osynho ***** válasza:
Nem tudom. De ne dugdoss be mindent mindenhova össze-vissza. El fogsz b...ni valamit. A fejhallgató kimenetet felejtsd el, nem jó minőség, és előerősített. Vegyél egy koax kábelt és kösd össze. Ennyi a történet.
2014. szept. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!