Konzolt vennék de milyet?

Figyelt kérdés
hallo na rendelkezem egy 50 collos tévével vennék egy konzolt ,pcém van de csábít a ps4 vagy az xbox ,és hogy ekkora tévén nem lesz pixeles a kép ? vagy 3 méterről kell játszani ? :O és hogy megveszem a konzolt mellé a játék dVD-t pl:gta 5 és tudok rajta játszani a tévén ? ( ps 4re gondoltam )

2014. szept. 17. 08:08
 1/8 anonim válasza:
Nem lesz pixeles. Már az előző generációs konzolokon is igen jól néz ki egy mai játék egy HD-tévén. Persze, hogy tudsz rajta játszani tévén, ez a lényege, hogy fotelből, tévé előtt bazi nagy képernyőn tudsz játszani.
2014. szept. 17. 08:48
 2/8 A kérdező kommentje:
igen igen ez a bökkenő ugye valószinü hogy kényelmetleen ? :D
2014. szept. 17. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha HD-tvd van ami legalább 720p (bár 1080p jobb) SD tévén én nem ajánlom nagyon szar
2014. szept. 17. 15:44
 4/8 Sterling450 válasza:
Onnan játszol ahonnan akarsz, tudsz játszani a TV-n (ez a lényege), kényelmes (ha van számodra kényelmes ülőalkalmatosságod), nem lesz pixeles a kép (sőt irtó jól fog kinézni (PS4-en tapasztalat)). Én személy szerint a PS4-et ajánlom (van rá 7000ft ért is játék (Killzone Shadow Fall)).
2014. szept. 17. 20:15
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm ,és még annyit hogy már megveszem de olvastam olyat hogy a tagságért fizetni kell most ez hogy van ? van 1 ps4ed és nem tucc ingyen rajta játszani ? :O
2014. szept. 19. 07:35
 6/8 anonim válasza:
A multihoz(többjátékos) kell ps plusz de cserébe kapsz ingyen játékokat,meg demokat stb
2014. szept. 19. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:

5# Játszani tudsz, de nem online....

Ha azt akarsz akkor psn+ kell

2014. szept. 19. 14:24
 8/8 A kérdező kommentje:
végülis pcét vettem :D amit rátudok kötni a tévémre akár ha megkivánom
2015. ápr. 28. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!