Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Genius SW2.1 3000 vagy Genius...

Genius SW2.1 3000 vagy Genius SW5.1 3500 jobb?

Figyelt kérdés
Mert az ár nem számít csak hogy melyik szól jobban mert szinte ugyan azok a lehetőségek vannak rajta.

2014. szept. 14. 17:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

persze megértem hogy azt mondod hogy jobban járnék de HA venném az erősítőt és 2 hangszórót biztos hogy nem használtan de gondolom annak is megvan már az ára ha új.

A másik hogy én egy egyszerű kis 2.1 vagy hasonlót szeretnék

és nem kellenek ilyen monstrum nagy hangfalak mert én nem vagyok érzékeny az ilyenekre. Persze azért nem a legolcsóbbat néztem és drággábban is nézhettem volna de szerintem egy 100 ezres-ről is ugyan ez a véleményed.

2014. szept. 14. 23:37
 22/24 Osynho ***** válasza:

Nem monstrumok ezek. Kis polcsugárzók. A 2 szatellit + a sub se kisebb. Persze te tudod, mit szeretnél, én csak ezt ajánlottam ennyi pénzért.

Sajnos vagy többet kell költeni, vagy a használt játszik. Hifiben régóta nem vettem semmi újat. Se a kocsiba, se a szobába. Egyszerűen nem éri meg. Ezek az eszközök nem halnak meg, nem kopnak el. Ha vigyáztak rájuk sokáig hibátlanul üzemelnek, mégis töredék áron lehet lecsapni rájuk. Több helyről hallom ez az "újat nem veszek" felfogást, ami annak fényében érdekes, hogy autóból milyen sokan mernek használtat venni. Pedig ott aztán teljes zsákbamacska van, ha meg mellényúl az ember, nagyon nagy bukó lehet belőle.

Ez a Denon erősítő 350 ezer Ft környékén volt újkorában, én 200 euroért vettem. Ennyi pénzért újan 0 hangú erősítőket kapni.

2014. szept. 15. 00:01
 23/24 dirtboy ***** válasza:

/Több helyről hallom ez az "újat nem veszek" felfogást/

ennek csak örülj,ha ők nem veszik meg újan akkor folyamosan csak a használtak forognának a használt piacon.

vegyék csak meg újan én meg majd átveszem tőlük használtan fele annyiért később. :D

kérdezőt nem fogod tudni meg győzni az világos volt az elején is.

én azt tanácsolnám neki hogy ha már van egy házimozija akkor ne vegyen még egy 5.1et hanem vegye a 2.1et.

hülyeség egy szobába kettő db 5.1.

a genius 5.1 semmivel nem jobb hangú mint a 2.1es verziója,ára azért magasabb mert több a hangszóró.

2014. szept. 15. 10:24
 24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm de idő közben már én is elgondolkoztam hogy kell e nekem 5.1 és biztos hogy nem azt veszem.
2014. szept. 15. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!