Genius SW2.1 3000 vagy Genius SW5.1 3500 jobb?
PC, ip tv box, laptop, media player, blu ray lejátszó pl. Gyorsan elfogy. 3 bemenet, 1 kimenet.
Mi a te 700W-os motyódnak a típusa?
1 utas kis szatellit sugárzók, se mélyet, se magasat nem tudnak, a közepe meg mosott, erőtlen valami. A sub-ot magasan kell vágni, hogy valamennyire "összeérjen" a két kis dobozkával, de így is baromi nagy luk lesz a frekvenciamenetben. A sub tehát magasan van vágva, amitől búg, de alapból is csak dobozhangú dohogás várható el az ilyenektől. Összességébne egy csapnivaló produkciót kapunk, hogy ez valakinek tetszik, az fura számomra. :) Persze, én is ismertem egy havert, akinek valami hasonló logitech förmedvénye volt, ő örült neki, csimmbummra használta, de még ott is vállalhatatlanul szólt. Azért írtam az erősítő + hangfal kombót, mert sokkal jobb eredményt kapsz.
Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!