Csarbara kérdése:
Mit csináljak a tablettel, ha nem érzékelik az alkalmazások a Wifit?
Figyelt kérdés
A tabletem (Orion 700DC) kapcsolódik a tökéletes erősségű wifihez, mégis pár alkalmazás (instagram, facebook messenger, google play store, twitter, stb. ) nem érzékeli azt. A böngésző viszont működik. Nem tudom, mit csináljak vele, kérem, valaki segítsen! Előre is köszönöm.2014. szept. 7. 13:54
1/3 anonim válasza:
gyari bealitasok vissza alitasa es jobb lesz nalam is igy volt samsungnal
2/3 anonim válasza:
A hátlapján 2-szer megkell ütögetni.
3/3 anonim válasza:
Te a padlóval szoktad, vagy finoman, kézzel?
A kérdésre válaszolva: mint említették már felettem, a factory reset en rejlik a kulcs. Hogyha az sem műkődne, akkor az alkalmazások újratelepítése. Lehet hogy ezzel lenne érdemes kezdeni, es ugyan átírnák a választ, de telefonon nincs lehetőség rá.
Hogyha semmi sem válna be, akkor vissza a forgalmazóhoz, olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudod utaztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!