Az app store (? ) -n tényleg fizetősek azok az alkalmazások, amik androidon nem? (ipad mini)
Figyelt kérdés
Azért írtam kérdőjelet, mert nem tudom pontosan a nevét. De azért feltételezem ezt, mert olvastam hogy rengeteg alkalmazás fiztős, és pár olyan is ami play áruházban ingyenes. Egy példám van biztosan, hogy a doulingót én s3-amra ingyenesen töltöttem le, megtetszett az ismerősömnek és iphone 4s-re ios-en 2 dollár volt..2014. jún. 15. 12:43
1/3 anonim válasza:
ló..szt volt 2 dollár
duolingo full ingyenes minden platfromon
appstoreban többnyire ingyenes ami play-ben, meg állandóan vannak akciók, ha sajnálsz 2 dollárt egy alkalmazásra ne vegyél ipad-ot
2/3 anonim válasza:
nem az összes, de van ami igen.
én mondjuk a fizetősek között mindig a pou-t láttom elöl és azt tudom, hogy androidon ingyenes
3/3 anonim válasza:
Van 1-2...pl teamspeak is, de ios-re jobban is van megcsinálva mint androidra. A doulingo meg tényleg ingyenes appstore-ban is. Egyébként rengeteg ingyenes van ios-re, sok alkalmazás előbb jön ki rá vagy csak erre jön ki és androidra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!