Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Napi összesen 100 perc "üres...

Napi összesen 100 perc "üres idővel" mit lehet kezdeni? Ebből 70 percet buszozok,30-at pedig iskolába várakozok reggel. Olyan kellene, ami biztos nem törik össze, illetve nem szeretem az okostelefonokat.

Figyelt kérdés
Okosórára, vagy valami hasonlóra gondoltam. Ha okosóra, akkor milyen olyan van, amihez nem kell telefon, tehát külön memóriája van.
2014. szept. 4. 22:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretem, hogy minden kis hülyegyerek, még dumálás közben is nyomkodja, plusz kezdetleges, kiforratlan hardware, tehát ez a semmire nem jó igazán, mivel játszani kicsi a képernyője, illetve nem érzed a gombok helyét, filmet nézni az akksija kicsi, telefonálni kényelmetlen, mivel a füleddel néha leteszed, meg ilyesmi. Az okosórában meg az tetszik, hogy nem a zsebemben kell hurcolászni és aggódni, hogy nem esik-e ki, meg ilyesmi...
2014. szept. 7. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Esetleg tablet? Nagy képernyője van, és a táskádban hordhatod.
2014. szept. 8. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!