Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Napi összesen 100 perc "üres...

Napi összesen 100 perc "üres idővel" mit lehet kezdeni? Ebből 70 percet buszozok,30-at pedig iskolába várakozok reggel. Olyan kellene, ami biztos nem törik össze, illetve nem szeretem az okostelefonokat.

Figyelt kérdés
Okosórára, vagy valami hasonlóra gondoltam. Ha okosóra, akkor milyen olyan van, amihez nem kell telefon, tehát külön memóriája van.
2014. szept. 4. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Olvass könyvet, vagy tanulj. Ezek a leghasznosabbak.
2014. szept. 4. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Életképtelenség teteje, hogy nem bírsz napi 1,5 órán keresztül mit csinálni... Olvass, fejts rejtvényt, hallgass zenét, urambocsá tanulj...
2014. szept. 4. 22:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Eddig is azt csináltam, csak hát elég ciki "könyvbe bújva" lenni, míg más hangosan dumál, meg röhögcsél, és legtöbbször baromi rövid ideig tudok odafigyelni, ha más dumál mellettem.
2014. szept. 4. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
hallgass zenét, vegyél újságot, egyél...
2014. szept. 4. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Ciki olvasni? pfffff
2014. szept. 4. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszélgess a többi veled várakozóval.

Mást erre már nem lehet kitalálni, ha van okostelefonod arra millió plusz egy alkalmazást találsz. Hallgathatsz rajta zenét, de olvashatsz is, még csak hagyományos nyomtatott könyvre sincs szükség.

De vehetsz keresztrejtvényt, vagy Rubik kockát a legtöbb ember azzal is elvan egy jó darabig, mert nem egy könnyű játék.

2014. szept. 4. 22:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Így is elég "különc" vagyok, és amilyennek ismerem a környezetemet, biztos beszólna, illetve beszólt már legtöbbjük...
2014. szept. 4. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
És? Egész életedben nem fogsz csinálni egy csomó dolgot, mert mivan ha beszólnak? Inkább nyomogatod az okostelefont...
2014. szept. 4. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Én olvasni szoktam. Bedugom a fülembe az agybadugós fülhallgatót és olvasok. Azért kell agybadugós, mert az kiszűri a külső zajokat.

MP5 lejátszót már lehet venni olcsón, vegyél egyet és azon nézz filmeket, ha nincs okostelefonod

2014. szept. 5. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Beszólnak? Marha egyszerű: ne vegyél róluk tudomást, egyik füleden be, másikon ki - ennyi! Nehogy már mások miatt különcködj, a lényeg, hogy te magad mit akarsz, mit szeretsz csinálni!

Amúgy egyetértek az MP5-lejátszót ajánlóval, arra rárakhatsz egy rakás zenét, filmet - nem fogsz unatkozni, az tuti, ha a kedvenceidet nézed vagy hallgatod.

Amúgy meg az okosóra önmagában semmit nem ér, azt csak okostelefonnal együtt tudod használni, lényegében egy szerűbben arról vezérelheted a telefont anélkül, hogy kivennéd a zsebedből.

De ezt nem értem: az okosórát szereted, az okostelefont meg nem? Kissé furcsa. :/

2014. szept. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!