2/7 lustig válasza:
Én mindenképp a sony z2tabot mondanám, sokkal jobb a specifikációja (pl nem egy, hanem 3 gb ram, ami a jövőben még jó lehet)
Csak akkor ajánlom aaz ipad airt, ha apple-t szeretnél minden áron.
3/7 anonim válasza:
hát igen, ipad air 1 giga rammal is jobban működik mint a z2 hárommal
ennyit a specifikációk összehasonlíthatóságáról
4/7 anonim válasza:
Nekem van egy Ipad Air-em, szerencsére nem került 1 forintomba sem. A video formátumokat konvertálni kell (mivel ugyen minden avi-ban van fent), hogy fel tud tenni normálisan, feliratokról meg nem is beszélve. Ahhoz külön FIZETŐS alkalmazás kell, ha a paraszt feliratot is szeretne a videóban. Eléggé inkompatibilis a Windows-szal, pl. nem töltődik mikor rákötöm, pdf és epub fájlokat hajlandó csak megnyitni, szóval minden doc fájlt át kell konvertálni ha pl. tanulni szeretnél rajta. Ezek számomra eléggé dühítő dolgok, lévén, hogy Androiddal minden simán megy, sőt még a feliratokhoz sem kell külön alkalmazás. De ha már Android, akkor ne ezt a drága Sony-t vedd szerintem, hanem egy Google Nexus 7-est harmad annyiért.
5/7 anonim válasza:
(oplayer lejátsza az avi-t, mkv-t, bármit, felirattal)
6/7 anonim válasza:
Az oké, hogy lejátssza, de az iTunes nem engedi rátenni!
7/7 anonim válasza:
(de engedi, alkalmazások részen alul válaszd ki oplayer és ott "hozzáadás", vagy oplayerben nyitod meg a nas-t vagy ahol a cuccok vannak és az letölteni kívánt file neve mellett megnyomod a lefele mutató nyilat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!