IPad tulajdonosok! Érvelnétek a tabletetek mellett? Miért iPadet választottatok?
Figyelt kérdés
Vacillálok az iOS és Windows között, ezért a kérdés :)2014. aug. 30. 12:27
1/3 anonim válasza:
vegyél windows-t ha még ezt se tudod eldönteni
2/3 domokospeter válasza:
az ipaden ios fut ami sztem a legjobb oprendszer plusz apple termek tehat meno de a fo ok mert azon fut minden a legkenyelmesebben videok jatekok weblapok, de a zenekkel meg kell kinlodni, nekem ipad 2-m van de a baratom nemreg vett/kapott ipad mini 2-t 32 gbosat es az noagyon bejon neki en official storeban vettem de media marktban valamelyik ezerszer olcsobb!
tehát mindenképp ipad :)
3/3 anonim válasza:
Az tetszett a barátnőmnek.
Viszont a wp után imádja. Én is nagyon szeretem főleg a szoftverkínálat miatt. Sok olyan appot találtam amit pl wp-re egyáltalán nem, sőt még vannak olyanok is amik droidra sincsenek. Főleg a játékok terén igaz ez.
Először viszont tisztázni kellene, hogy WP-s vagy windowsos tabletről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!