Laptop vagy tablet? (egyetem mellett)
Nekem is van iPad Airem, de mellette laptopom is, és egyikről sem mondanék le :D
Nekem a laptop alap, szóval én mindenképp azt választanám, ha nem lenne. De az Airt is nagyon szeretem... rosszul nem dönthetsz, csak tisztázd, hogy pontosan mit is szeretnél vele.
Az attól függ milyen egyetem. Ha valami humán szak, akkor elég egy tablet. Ha egy reál, avagy mérnöki pl. akkor a hátsódat kitörölheted a táblával. Egy erős laptopot érdemes ilyen esetben venni, hogy mindenképpen fel tudd telepíteni a szükséges programokat és használni is tudd azokat!
Én mérnökként diplomáztam, van ez is az is (bár nem Áj egyik sem). A tábla jó, ha unatkozok, vagy ha csak apróbb dolgokra kell. Egy szakdolgozatot viszont sosem írnék meg azon, ahogy egy autocades rajzot sem rajzolnék meg azon, arról nem is beszélve, hogy számtalan nekünk kellő program nem is létezik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!