Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP képernyő tisztítás, hogyan?

PSP képernyő tisztítás, hogyan?

Figyelt kérdés

PSP-m már tiszta kosz, hogyan/mivel tudnám letisztítani?

Vegyek hozzá valamilyen cuccot, vagy otthon egy rongy+valamilyen tisztítószerrel is jó?

2010. jan. 16. 13:30
 1/9 anonim válasza:
Vannak ilyen elektrosztatikus törlőkendők, (nálunk a Coop-ban is kapható, kb. 800Ft) azzal elég szárazon is, vagy ha makacsabb a szennyeződés, enyhén nedvesen. Semmilyen tisztítószer nem kell hozzá és szépen lehoz mindent. A rongy mosógépben mosható.
2010. jan. 16. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
1darab puha rongy elég...kivéve ha masszívan retkes...akkor lehet nedves is a rongy,de töröld át rendesen hogy ne maradjon nedves. Ne használj oldószereket,súroló port,krémet,acetont,higítót....max szappanos vizet.
2010. jan. 16. 13:43
 3/9 anonim válasza:
Az első vagyok. Ez a rongy tényleg tuti és csíkmentes, nem kell a szappanos víz sem.
2010. jan. 16. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
ultra + 100as smirlipapír, de ha az se viszi le akkor drókefe
2010. jan. 16. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a drótkefét kipróbálom, és írok ha jó :D

De tényleg kösz, azt a coop-os törlőkendőt kipróbálom.

2010. jan. 16. 14:17
 6/9 anonim válasza:
Mikroszálas törlőkendő,amit szemüveghez is lehet kapni.Vagy 100% pamutrongy.Zsepit ne használj mert karcol.
2010. jan. 16. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szemüvegtörlővel szoktam tisztítani a Nintendo DS-em képernyőit.
2010. jan. 16. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Ma egyik ismerősömnél volt szemüvegtörlő, és kipróbáltam, de kis pöttyök még ugyanúgy rajtamaradtak.

Gondolom majd valamilyen nedves rongy ezt megoldja, de az is lehet, hogy kis horpadások a plexiben, és akkor majd kicseréltetem.

2010. jan. 16. 22:51
 9/9 anonim válasza:

Hello

Én ablak tistitot kicsit rá spricelek egy rongyra és ugy kivul belul(honaponta csinálok egy nagy takaeitást a psp-ben).

2010. jan. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!