Emonyuu kérdése:
Miért lila vagy zöldes a képernyő sarka?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött ez a változás a tv-n. Nincs mellette mágnes vagy ilyesmi.. sima kertes ház, nincs lift.. ezekről hallottam, hogy ilyenkor változhat így el.
Megköszönném, ha segítenétek. ^^
2011. szept. 22. 21:34
1/6 anonim válasza:
Ugyanez volt az egyik tévémmel, sajnos képcsőhiba, amit úgy lehet legegyszerűbben orvosolni, ha lecseréled a TV-det. És ne nézz Való Világot :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi^^.. hát új tv nem igazán lesz mostanába XD
Nem én néztem, én csak a "piszkos ügyet intéztem" XDDDD
2011. szept. 22. 21:41
3/6 Ágh Ferenc válasza:
Nagy valószínűséggel nem plazma, vagy hasonló tv-ről van szó! Magyarul, ha még régebbi típusú mély házas képcső van benne, akkor csak az a baj, hogy túl hosszú ideje van készenléti üzemmódban és legalább egy két éjszakára, esetleg teljes 24 órára ki kellene teljesen kapcsolni! Ha ettől nem javul meg, akkor szerviz!
4/6 A kérdező kommentje:
Mindig kikapcsoljuk teljesen mostanába, ki is húzzuk, általába 12 órákig minimum van így. Akkor meglátjuk.^^ Köszönöm szépen~^^
2011. szept. 22. 21:45
5/6 anonim válasza:
mostanábaN
általábaN
Nyelvtan egyes, ülj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!