Traktor 2 kérdése:

Hogyan lehet bekapcsolni a billentyűzet világítását?

Figyelt kérdés
Meg tudná valaki mondani, hogy az ASUS N550 laptop modellekénél, hogyan lehet bekapcsolni a billentyűzet világítását?

2014. aug. 24. 13:58
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia! Nekem is ez volt a problemam, bemasolom a megoldast. angol de nagyon egyszeru es mukodik. Udv

After upgrading to Windows 10, my backlit keyboard no longer works

1. Go to asus.com/us/support, type in your model number, and select your model number below

2. Click on Support

3. Select Driver & Tools tab and click on Windows 10 64bit OS

4. Expand ATK and click on Global to save under your download folder.

5. Right-click the start menu and click on Programs and Features

6. Select ATK Package and click Uninstall

7. Click Yes

8. After program has uninstalled, click Yes to restart your computer

9. After your computer restarts, click on File Explorer

10. Select Downloads folder and double-click ATKPackage_WIN10_64_VER100039 to open

11. Double-click Setup and continue clicking Next until the installation is complete.

12. Click Close and click Yes to restart your computer.

2018. jún. 3. 22:32
 12/15 anonim válasza:
Ezen a linken az ASUS-sal kapcsolatban itt van magyarul: [link]
2020. jan. 27. 19:26
 13/15 Nagato01 válasza:
Hello nekem olyan gondom lenne hogy a hp laptopom van billemtyúzet világitas mar sok mindet meg néztem és nem tudom melyikel kaptol be valaki tudna segiteni ilyen a laptopon hp pavilon gtx1650 4gb i7 8NE44EA ez a zseria száma valaki tudna segiteni hogy kel be kapcsolni
2020. dec. 28. 19:10
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem Asus X552W laptopom van, valaki nem tudja, hogy ezen a típuson hol kell bekapcsolni a billentyű világítást?
2021. márc. 1. 10:52
 15/15 anonim válasza:
(Asus Rog StriX)-Telepitem az 'ATK package-t' es utána FN+F4 EGYIDEJÜ lenyomasaval kapcsolom be. es mukodik ! üdv.
2023. febr. 19. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!