Mi a véleményetek erről a laptopról? Mi a jó és mi a rossz benne?
2014. aug. 23. 16:09
2/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez nem egy új modell?
Ugye tudod mi az a 'Refurbished'?
3/9 anonim válasza:
Az, hogy Mac, nem feltétlen negatívum, mert megbízható gépek.
Viszont ez refurbished és nem is mai darab, kb 2010-es.
4/9 anonim válasza:
Negativum: regi es gyenge. Pozitivum: osszeszereles minosege.
5/9 anonim válasza:
Mindenképpen jó minőség, de eljárt felette az idő.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha jó, akkor nekem is jó lesz. Most megyek fősulira és kellene egy,de nem szeretnék nagyobbat hurcolni magammal minden héten. :)
2014. aug. 24. 19:49
7/9 anonim válasza:
Ugye azt is olvastad ez nem egy mai modell, vagy 5 évvel ezelőtti, azóta rengeteget fejlődött a technika.
Refurbished = egyszer már eladott és garanciában visszavett, javított, vagy szállítási sérülés miatt újracsomagolt.
Apple, Mac - ez nem Windows, teljesen más rendszer, ez előny is, de hátrány is.
Nagyon jó rendszer, de más kezelése, a megszokott programjaid nem biztos, hogy elérhetőek rá, igaz mindenre van alternatíva.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem használok kombinált programokat... Igazából elég lenne hozzá a net is. Nem programozónak megyek, csak érdekelt, jó vagy rossz az ilyen modell. Ha esetleg tudtok hasonló méretű, jó használatú laptomot, küldhettek linket. Értem én, hogy 4-5 éves, de a mac egyre nagyobb modelleket gyárt. Azért szerettem volna ilyet, mert állítólag a legjobb.
2014. aug. 25. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!