Parabola antenna beállítása műholdra, hogyan?
Figyelt kérdés
Samsung tv és parabola antenna összekötve ( a tv-ben beépített vevővel) szóval, a kérdés a következő lenne: merre állítsam a parabolát, milyen műholdra? Ausztria, Innsbruckban vagyok,elsősorban német avagy osztrák csatornák érdekelnének!! a többi másodlagos2014. aug. 22. 22:25
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, megtaláltam a nekem kellő műholdat is
2014. aug. 22. 23:20
12/12 anonim válasza:
:D Kérdező írja, hogy osztrák, német csatornák, mire válasz, felejtsd el, hogy valami ingyen van. :D Hát igaz ez a legtöbb országra, hogy ingyen csak keveset, csak pont az osztrák, német tv adás sugárzására nem. No nem mintha nem fizetnének érte, van TV adó.
19.2 fok Astra műhold kell neked. Dőlésszöggel kb. 27 foknál kezdj, azt fixáld úgy, hogy mozgatható legyen, de ne könnyedén, majd forgasd az antennát baromira lassan. A TV-ben menj a csatornakereséshez, keress olyan lehetőséget, ahol kiírja az aktuális tp. vételi szintjét. Frekvenciatáblázatot pl. itt találsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!