Parabola antenna beállítása műholdra, hogyan?
Igen először műholdra kéne, kézzel is be lehet állítani ha tudnám merre vannak a műholdak, iránytűvel belőni nagyjából egy fokot is,aztán finomítani, amikor éles,szuper lesz a kép akkor kész. csak nem tudom az irányt!
most hoztam egyik ismerősömtől ahol feleslegessé vált költözés miatt, rengeteg csatornája volt,eszméletlen minőségben és semmit sem fizetett elő.
Hova állítsam, milyen nevű műholdra,esetleg irányt, ha tudtok mondani?
kb 12 oldalon keresztül azt írták hogy 2lehetőség van, az egyik egyszerű gyors ez a műszer, a másikhoz pedig csak türelem kell és tudni az irányt és nagyjából a fokot, ha ez megvan lassu pici mozgatással látható a dolog.
Én egy műholdnévre,irányra és fokokra vagyok kiváncsi!!!
7.!
Én életemben 2x állítottam eddig műhold vevőt, egy DIGI-s műhold vevőt miután mind2 esetben akkorára nőttek előtte a fák, hogy nem jött át a jel. Mind2x műszer nélkül lőttem be. Azt persze nem mondom, hogy könnyű volt, 1. esetben 1, 2. esetben több napot vett igénybe. Utoljára már majdnem feladtam, elkezdtem lecsavarni az árbócról mikor szól ki vki a lakásból, hogy megy a tv. De ehhez nagy mák kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!