Banka1001 kérdése:

Hogy működik az Xbox?

Figyelt kérdés
Most szeretnék egyet vásárolni. Az lenne a pontos kérdésem, hogy a játékokat fel kell ra telepíteni, vagy csak berakod a dvd-t és már fut is? Mekkora legyen benne a vinyo? 250GB vagy elég a 4GB?

2014. aug. 22. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp 250GB.Ha nem fontos a multiplayer azaz,hogy a neten keresztül játsz másokkal akkor elég lehet a 4GB-os de akkor flashelni kell a gépet ami plusz költség de akkor le tudsz tölteni játékot és ki tudod irni.Szóval rengeteg pénzt meg tudsz spórolni.Ugyanigy a 250GB-osnak is van előnye akkor inkább az RGH javasolt,mert igy csak a felmásolod a letöltött játékot és nem kell lemezeket cserélgetni és az olvasót is kiméled.Ha gyári állapotot akarod megtartani akkor csak 250GB.Simán lemezről is játszhatsz de lemezről fel is lehet másolni a gépre de csak ha bent van a lemez akkor tudsz játszani vele és igy kiméli az olvasót.vagy tölthetsz le az áruházból boxon keresztül mert sok akció szokott lenni,Sőt ha van előfizetésed akkor havi 2 játékot ingyen letölthetsz.
2014. aug. 23. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a gyári állapotot preferálom,mert nekem fontos a multiplayer.De tudok olyanról akinek flashelt gépe van és eredeti játékkal játszik neten elég rég óta.De ha észreveszik,hogy turkált a géped akkor kibannolják a gépet és többet nem tudod használni online.
2014. aug. 23. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy dual boot-oltatod (szerintem a legjobb megoldás) ez egy (rgh+sima mód) azért is jó mert ha van egy játék amiről nem tudod h megvedd-e előtte letöltöd kipróbálod.
2014. aug. 23. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor azt mondjátok, hogy vegyek egy 250GB-st, ugye? És ha nem hackeltetem a gépet, marad a gyáriba, akkor is úgy megy a folyamat, hogy a játékokat föl kell másolni a gépre vagy nem?

2014. aug. 23. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kötelező felmásolni csak zért érdemes mert akkor sokkal jobban kiméli az olvasót,mintha csak lemezről játszanál.
2014. aug. 24. 09:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Oke értem.
2014. aug. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!