Riuko kérdése:
LG 32LN575S Smart tv miért felejti el a Magic Remote által végzett set-top-box beállításait?
Figyelt kérdés
Lényegében tökéletesen tudom használni a készülékhez külön vett Magic Remote távirányítót, beállítás után tökéletesen vezérli a SET-TOP-BOX-ot viszont ha a TV-t ki majd be kapcsolom újra és újra kell programozni mert elfejti a beállításokat. Két beltérivel is próbáltam az egyik Sagem a másik ADB típusú. Esetleg valami megoldás a problémára?2014. aug. 22. 06:15
1/8 anonim válasza:
Ha ilyen tvéd van minek külön beltéri?
2/8 A kérdező kommentje:
a Műholdas adások vételére.
2014. aug. 22. 10:02
4/8 A kérdező kommentje:
istenem....
2014. aug. 22. 17:47
5/8 anonim válasza:
Tessék? :)
De most komolyan! Minek beltéri amikor a tvéd tudja kezelni a műholdas adásokat is.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért kedves ismeretlen, mert a műholdvevővel vagy másképp SET-TOP-BOX-al kb.70 magyar nyelvű csatornát fogok.
2014. aug. 23. 06:27
7/8 anonim válasza:
Még mindig nem értem,mit tud a boxod amit a tvéd nem.
8/8 Zazoo válasza:
Melyik Magic Remote-t használod a tv-hez?Mármint a tipusa érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!