Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meddig bírják az új Triluminos...

Meddig bírják az új Triluminos Sony Led TV-ék?

Figyelt kérdés

Hány évig bírja egy méreg drága (nagy képernyős) Sony 3D led smart Tv?

Most búcsúztam el az előző tvmtől mivel valami kütyü eléget benne. Nem lehet kapni, meg amúgy is horror lenne az ára. Tehát tv vásárlás előtt állok.

Egy 140cm átmérőjű Sony 3d smarttv-t szeretnék vásárolni. Nem kevés az ára.

Most, hogy a nem olyan öreg sharp tvm így tönkre ment (ami töredékébe) került, hiába szeretnék egy csúcstechnológiás tvt vásárolni, elgondolkodtam. 4szeres áron ez is csak ennyit bír akkor nagyon mérges leszek :(.

Valaki hozzáértő tudna nekem segíteni? Ezek a tvk jobban bírják vagy csak a méretei miatt (meg, hogy 3d smart) ilyen drága, de többet ez sem bír?

2014. aug. 21. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
4 és fél évig bírja, akkor napra pontosan kigyullad
2014. aug. 21. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz kedves egyes!

A hivatalos oldalon írják, hogy az átlag élettartam 4 év 3 hónap 1 hét 2 nap 8 óra 54 perc!

2014. aug. 21. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es illetve 2-es. Nem hülye válaszokra vagyok kíváncsi.

Ha szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! :)

2014. aug. 21. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt magadnak mondjad inkább
2014. aug. 21. 23:20
 5/6 doni1201 ***** válasza:

Az utolsó kijelentés a kérdezőre is vonatkozik.

Nem szokás élettartamot megadni LCD, LED tévékre, mivel

elméletileg nem romolhatnak el egyhamar. Persze, mint minden terméknél, van x százalék idővel meghibásodó készülék. De ilyet bármilyen árkategóriában, márkánál, típusnál stb. ki lehet fogni. Működhet egy olcsó készülék több tíz évig, de egy méreg drága, sok D-s, nagyonokos TV is elromolhat fél év alatt...

Idővel (6-7 év) technológiailag válnak elavulttá, amikor már az újonnan megjelent szolgáltatásokat, formátumokat stb. nem képesek kezelni. Ilyenkor jöhet a csere.

2014. aug. 21. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Doni. Köszönöm!
2014. aug. 22. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!