LoLmAnUsH kérdése:
Szerintetek érdemes megcsinálni az RGH-t ha nemsokára lejár a multigenerációs konzolok támogatása?
Figyelt kérdés
A mai nap láttam hogy a Ubisoft már csak 1 évig fog kiadni multigenerációs platformokra (PS3 X360).Nekem jelenleg X360 am van és nem tudom hogy érdemes lenne-e az RGH-t megcsináltatni(Csak hogy tisztázzuk next gen konzolt nem fogok venni semmiért se).Mivel ha megcsináltatom akkor szinte ingyen játszhatok, DE ha megszűnik a támogatásuk,akkor szerintem drasztikusan lejjebb fognak menni a már kiadott játék árak.Szóval:ha még sokáig akarom hagyni a konzolom megéri megcsináltatnom rajta az RGH-t?2014. aug. 19. 10:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem már felesleges ha az eddigi játékokkal játszottál.
Elvétve jön majd rá normális játék az meg úgyis olcsón beszerezhető lesz használtan.
15-20k-t szerintem nem ér meg az RGH.
Főleg ha multizol is.
2/7 anonim válasza:
Dualboot kell neked váltás sima és rgh mód között.
3/7 anonim válasza:
Ahol 20e az rgh ott átverik az ember. 14ért pár óra alatt hosszú garanciával csinálnak budapesten. Szerintem érdemes mert az eddig kijött több száz játék közül csak van ami tetszik és el tudsz vele lenni,rgh-val is lehet multizni de ami mégjobb osztott képernyős is lehet vele játszani.
4/7 anonim válasza:
RGH-s multi nincs olyan minőségű, mint az igazi.
Osztott képernyős meg az igaziban is van.
Azt kell figyelembe venni, hogy van-e olyan drága játék ami érdekel?
Ha nem nagyon van akkor érdemes akcióra várni és megvenni Live-on ami érdekel.
De ha sok drága játék van ami érdekel akkor esetleg megérheti az RGH.
Pl ha GTA V érdekel akkor oké, mert az még marha drága jelenleg.
5/7 A kérdező kommentje:
''Csíramagzat'' köszi a választ... de 1.hülye lennék még dualbotosra is csináltatni 2.abból az árból kiépítem a félkonfigom,és akkor a rák foglalkozna az X 360-al :D
2014. aug. 19. 22:08
6/7 A kérdező kommentje:
Igen én is olyan helyre szállítattam volna Budapesten ahol 11 ezerért benne van minden.Már mindent letisztáztattam,megvan a cím hogy hova küldjem stb.. csak ez amit ma olvastam meghökkentett egy kicsit.Bár szerintem úgy fogom hogy Decemberig a L!ve fog pörögni,aztán meg lesz RGH és jöhet a GTA,BF stb stb..
2014. aug. 19. 22:12
7/7 anonim válasza:
Ha már pc-ben gondolkodsz inkább akkor fölösleges megvenni liveozni az xboxot mert pc-re olcsóbb a játék és azzal is tudsz multizni. De 28ért már csinálnak megbízhatóan dual bootot ha abból ki tudsz hozni egy fél konfigot akkor azzal jobban jársz, de az xboxal még sokáig el lehet majd játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!