Mindketto miatt...bovitessel minimalisan gyorsithatod, de gepcsere lenne az igazi vagy mas oprendszer.
2014. aug. 18. 00:07
2/9 A kérdező kommentje:
Tudsz más oprendszert ajánlani, mire gondoltál? XP-re nem szívesen térnék vissza. :)
Illetve melyik/milyen processzor az, amitől már jó/gyors egy gép? 2 GHz-től?
(Csak felhasználó szinten értek a gépekhez, hardveres részekhez nem értek...)
2014. aug. 18. 00:20
3/9 anonim válasza:
Lakotarsnom hasonlo gepen Xp-vel nagyon jol elvan. Mondjuk en valami kevesbe gepigenyes Linux disztribuciora gondoltam. Proci csere maceras, ha egyaltalan lehetseges netbookokban.
2014. aug. 18. 00:28
4/9 anonim válasza:
bővítsed a ramot legalább 2 gb-ra, a processzort sajnos nem lehet cserélni.
2014. aug. 18. 10:13
5/9 cernageza válasza:
Ezzel a géppel (és minen intel atomos netbookkal) a win7 egy kín lesz, akármit is csinálsz. Némi ram jót tesz neki persze, és egy ssd vinyo is hozhat a sebességen.. De jó nem lesz, nem erre találták ki.
2014. aug. 18. 10:54
6/9 A kérdező kommentje:
DDR2 memória van benne (online információk szerint). DDR3-t vehetek bele, el fogja fogadni? Processzort nem is szeretnék cserélni benne, azt gondoltam, hogy nem lehet, csak ha vennék újat, kíváncsi voltam azt mennyire figyeljem...
Egyébként zene hallgatás, 720p filmnézés megy normál tempóban, nincs probléma, de a Chrome nagyon lassú, az egyszerű böngészést sem viszi nagyon, főleg ha több lap is meg van nyitva.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2014. aug. 19. 12:13
7/9 anonim válasza:
Netkapcsolatod milyen? Bongeszo gyorsasaganal az tobbet szamit.
2014. aug. 19. 12:38
8/9 A kérdező kommentje:
Asztali gépünkön gyors. 20 Mbit/s a csomag, ami 1Mbit/s letöltési sebességet jelent.
2014. aug. 19. 14:33
9/9 A kérdező kommentje:
Ezer köszi a segítséget, felvettem a kapcsot egy szaki ismerősömmel, a továbbiakban őt bombázom majd a kérdéseimmel! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!