Miért ilyen lassú a Smart Tv-m?
Figyelt kérdés
Normál funkciók és a menü jól működik, viszont mikor internetezni szeretnék vele, iszonyúan lassú. A youtube-on egy video elindítása, és eleve maga az oldal betöltése több perc.Van külön youtube alkalmazás is rajta, de az talán még rosszabb. Gondolom nem hardware-esen ilyen lassú, mert ettől még egy P2-es is gyorsabb volt 15 éve. Lehet valahogy a software-t cserélni? A legújabb gyári van raja, mert a közelmúltban frissítette magát.2014. aug. 12. 13:21
1/5 A kérdező kommentje:
A típusszám lemaradt: lg 42lm620s
2014. aug. 12. 13:27
2/5 anonim válasza:
Milyen netetek van? Mert attól is függhet. Amúgy en nem várnék csodát egy ilyen TV-től
3/5 A kérdező kommentje:
Didi-s a net, de meg nem mondom milyen. A sávszélességel semmi gond, mert letölteni laptopon 3000kb/s-el tudok... Csodát én sem várok de ez használhatatlan. A youtube-on betölt egy video kb 6-8 perc alatt ezalatt legalább 3x olyan mint ha lefagyna, aztán továbblép... Kétlem, hogy így kellene működnie.
2014. aug. 12. 15:46
4/5 anonim válasza:
firmware frissítést tolnék neki.
Illetve megnézném a routerben miképp is csatlakozik a tv.
A kábel tuti jó?
(sajnos nekem egy rossz LAN kábel okozott olyan gondokat, hogy alig akart csatlakozni a tv a routerhez)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a kábelt kipróbálom, jó ötlet. Az a frissítés amit írtál nem tudom mi, de megpróbálok utánanézni. Biztos, hogy most valami miatt hibásan múködik és nem alapból ilyen lassú. Ha a tv-n tesztelem a hálózati kapcsolatot, akkor azt írja minden ok.
2014. aug. 12. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!